Novinky 2010

 

 

 

3.12. na NVP Nova Ruda získala Ruby Rosse Rapa-Nui - V1, vítěz mladých a junior BOB a Fab Fleece z Vrbové Lhoty - V1, nejlepší dorost a 4.BIS dorost výstavy!!!

29.11. Kubíček váží 8 300gramů...!!!        

               Doplnili jsme fotky k Hubertu a Mistrovství agility bíglů...

23-24.11...Ingi byl vyslán se smečkou Malíkovic na dvoudenní výstavu do Nitry...a zakončení výstavní sezony pro nás bylo veleúspěšné...!!! Holky DÍKY!!!

16.11. udělali jsme stránky našim novým přírůstkům Pacičkovi, Bublince a přistěhovalci Soptíkovi !!!

        Též jsme přidali fotky Kubovi a Robuši

13.-14.11 jsme se zúčastnili Mistrovství agility bíglů v Horce nad Moravou...více je tu !!!

30.-31.10 a zase tu máme Klubové BZH v Hlavenci...tentokráte se zúčastnil pouze Ingošek a i tak to stačilo...:-)))

30.10 byla naše Nessiku na neoficiálních závodech agility v Nymburce s tetou Zuzkou a její smečkou...a tákhle jim to skákání šlo...:-)))

29.10.Kuba slavil 3 - měsíční narozeniny a dostal svůj první dortík...:-)))

 

27.10. Kubajzek váží 7 600g !!! To je teda mazec...:-)))

           ...Oskárek navštívil veterinární ordinaci...a jak to dopadlo je na jeho Oskaří stránce...:-)))

21.-24.10 jsme vyrazili s Princíkem, Robinem a Kubíkem na treninkový výlet do Teplic a Krupky spojený se sobotním Hubertem...

7.10 jsme byli pozváni s bíglíkama na "ukázku parforsního honu" při  příležitosti znovuotevření kapličky Svaté Anny v Pardubicích. Výlet to byl opravdu vychytaný...:-)))

3.10. - na Krajské výstavě v Plzní získala Fab Fleece Z Vrbové Lhoty neboli "Ellie" manželů Mališových  ... BIS šťěňátko výstavy...Supeeer !!!

                                                        

2.10. jsme se zúčastnili bíglího dogtreku Pojizeřím za sluncem...tady máme reportážičku...!!!

         ....v zářijovém vydání časopisu Svět psů vyšel článek o plemeni Begle a též rozhovor s námi...Poděkování patří celému realizačnímu týmu za to jak vše krásně napsali!!!

26.9....moje první oficiální posuzování tentokráte NVP Brno...

                                                        

 

18.9 ...konečně se po dlouhé době dostáváme ke stránkám...a je toho docela dost...

           Přidali jsme fotky Kubovi, Robinovi, Sexi, Andrýskovi a Lopuchovi

          18-19.9 byli jsme pozváni s pejsky na koňskou výstavu v Lysé n/Labem jako zástupci smečky při parforzním honu...Hon to byl jen jako...ale koníci byli originální Kinští...

          4.9 Speciální výstava Žebětín...foto a více je tady

          28.9 MVP Mladá Boleslav...naše první výstava po delší výstavní pauze a dopadli jsme supeeer...!!!

           30.8 Kubajzek - Káňátko váží 6210g!!! Nás už to ani nepřekvapuje...:-)))

...v období deštů si kachny udělali rybníček na našich polích a docela dlouho si tam vegetili...:-)))

 

18.8 Kubajzek - Káňátko váží 5490g !!! Neuvěřitelný přírůstek...:-)))

        "Bagříčkům" jsme přidali postojové fotky tentokráte přesně v 6 týdnech ...Ještě někteří hledají nové páníčky...!!!

9.8 přidali jsme první postojové fotky našim "bagříkům" ...jsou jim 4týdny

29.7 Náš očekávaný mega přírůstek je tu...v 13:20 vylezl na svět Kubajz s mírama 4,5kg a 54cm...první jeho fotogalerie je tady...!!!

20.7 Máme k prodeji fenku  "ŽEMLIČKU"....!!!!

13.7 dnes jsme přišli o našeho Fordu, který letos v květnu slavil své 15 narozeniny!!!...velmi rychle, nečekaně...ale i to je život...nešlo dělat nic víc než oč se snažila MVDr.Katka Malíková...díky...!!!

                        z toho důvodu jsme si nechali a obohatili smečku o vnoučka Pacičku...

   

6.7  MÁME ŠŤEŇÁTKA !!!! Naše Čůňa přivedla na svět další letošní osmerčátka!!! Více je tady...

4.7...jak smečka zvládá letošní vedra...:-)))) Konečně jsme něco nafotili....!!! a nejenom pejsky...

        2.7 Lopouch s tetou janikem zdárně složili ZOP v Benešově u Semil s konečným výsledkem 80bodů - velmi dobře a na 5.místě!!! Na Lopouška nečekaný úspěch...:-))) Moc jim oběma gratulujeme....!!! Od dubna je Lopuch též CANISTERAPEUTICKÝ PES...ani jsme to nestihli napsat, ale je to tak a jsme hrdi na Lopu, ale i na Janika, že to s Lopouchem takhle zvládá...nádhera...!!! 

30.6...přidali jsme postojové fotky štěňátkům F vrhu...začínají růst do krásy a jěště někteří stále hledají svojí novou rodinu...!!!Též jsme přidali postojové fotky holek E vrhu "Z Vrbové Lhoty"...                  

                    26.6...tak jsme tu měli malou slezinu holčiček z E vrhu "Z Vrbové Lhoty"...a že si holky rozuměli...:-))) ...páníčci děkujem za návštěvu...!!! Krásné porovnání holčiček....:-)))

 

20.6    dnes jsme se vypravili na rodinný výlet do ZOO koutku v nedalekých Chlebech...bohužel pejsci tam nesmí, tak jsme si zvířátek užívali bez strakatců...nicméně ti měli doma hlídaní, tak zkrátka nepřišli...:-)))

                      ZAČÁTKEM ČERVENCE  OČEKÁVÁME ŠTEŇÁTKA BÍGLU !!!!! více je tady...

       19.6 byli jsme na výstavě v Brně...no a dnes jel taťka sám a sám vystavoval a šlo mu to náramně, tak jsme hrdi...:-))) Pejsci sice trošku koukali, kde je máma, nicméně asi to lépe nešlo...!!!

14.6...přidali jsme fotky našim "bagříčkům"...Zase poporostli a vypadají stále lépe a lépe...!!! Šmejdí kde se dá a už s nima náležitá zábavička....stále jsou někteří volní a nutně shánějí páníčky...!!!

       13.6...naše malé Robuše slavilo už 3 narozeniny....!!! Ty jo, děsně to letí...My tentokráte slavili v Teplicích a náramně si to užili i s vybranými pejsky...Teta Kateřina hlídala zbytek smečky, tak my mohli být v klidu a užívat si....DÍKY!!!

       12.6...Klubová výstava BC ČR ! Více fotek a výsledky jsou tu...

       ...ani jsme nepsali, že jsme přišli o oba naše králíčky...!!! Chikíí měl bohužel špatný skus a ať jsme dělali co se dalo, nebaštil...Karlíček se těšila dobrému zdraví, pak sousedi slavili a před barákem dělali ohromný ohňostroj...Karlí lítala strachy po králíkárně a ráno nežila...zjistili jsme, že měla v hrudníku abces, který prasknul...:-(((

....máme tedy zbrusu nový přírůstek....jmenuje se BOBEK...!!!!!

25.5 přidali jsme fotky šťěňátkům...je jim 14 dní, otevřeli očička, prvně byli na sluníčku a začínají vypadat jak bíglové...:-)))

Dále jsme přidali fotky Ingimu, Kefírovi, Didě, Kuki, Tamince, Žerý a k některým odchovům...

15-16.5 jsme byli na výstavě v Bratislavě a Jelení Goře...výsledky, ne zanedbatelné máme tu...

8.5 naše Hugo v časných ranních hodinách začala rodit stádo tricolorních strakatců...takže "F"vrh Z Vrbové Lhoty je na světě přesně na den...!!!

1.5. výstava Praha...naše výsledky jsou tu...

 

10. a 11.4 jsme se zúčastnili dvou výstav a to velmi úspěšně...více je tu...

3.4 Tak jak to vypadá všechna naše šťěňátka od Poky a Kefírka již mají své páníčky jisté a brzy odejdou do svých nových domovů... Začátkem května očekáváme miminka od Hugáče...podrobnosti a více je tady...!!!

...a tady máme letošní Velikonoční foto...

                            

31.3 štěňátkům jsme přidali první postojové fotky...a šlo jim to moc pěkně...:-))) 3 dětičky stále hledají své nové páníčky...!!! Více je přímo na jejich stránce...

Takhle tráví zimu Oskárek....v teple za oknem a na sníh se jen kouká...:-)))

 

27-28.2 jsme se vydali na 2-denní výstavu do chorvatského Záhřebu...akce to byla "vydařená" a docela na rychlo uvařená...nicméně výlet splnil účel pro všecky pejsky co jsme sebou vezli !!! Do auta jsme totiž nacpali 6 bíglů ze 3 smeček a Aussie, pro jistotu aby doma nezlobila...:-))) a domů jsme se vraceli s 6 !!! novými šampiony...nádhera !!! Co víc si přát...Ale co hlavně...musíme poděkovat všem narychlo hlídačům Robina - naši - a pejsků - teta Kačenka -  a též Helče, která s námi na výlet vyrazila a bez které by vše bylo o dost náročnější...!!! Jak jsme dopadli je tadyyy...

22.2                MÁME ŠTĚŇÁTKA!!!!!!...a že se nám povedly...:-))) (teda Poky a Kefírovi...!!!)

13.2.  Přidali jsme do fotogalerie zimní fotečky

                                                KONCEM ÚNORA OČEKÁVÁME ŠŤEŇÁTKA !!!!!  více je tady

23.1 tradiční výstava ve slovenském Trenčíně...a my zase byli u toho...

8.1.2010...protože musíme být u všeho, přihlásili jsme se na výstavu do Olomouce...a už při předpovědi počasí jsme litovali...:-))) Cesta tam i zpět byla vážně zajímavá a docela náročná, nicméně jsme vše zvládli a i když jsme nečekali na závěrečné soutěže...:-((( , dopadli jsme v rámci možností super...!!!

          

Novinky 2009                    Novinky 2008            Novinky 2007                 Novinky 2006               Novinky 2005

 

Zpět na hlavní stranu