Cross a bikejoring 2012

 

 

 

 Canicross 16.9. 2012

...v 9 hodin ráno a podotýkám že přesně jsme s Nanučkem zahajovali celý canicrossový den...po cestě sice nikdo nefotil, ale těsně před cílem jo...úsměv na rtu byl, takže pohoda...:-))) Nanu krásně běžel, ale měl i klusové pasáže...

 

...zato Ingi celou cestu systematicky cválal, sice svým tempem. ale stále...jo, ten má z lesa holt natrénováno poctivěji...:-)))

 

 

...Ausinka byla v kategorii open a krásně valila..po cestě jsme se sice 3x vymotávali z vodítka, protože přeci auto, pán a děti po cestě jsou velmi, ale velmi podezřelí...:-))) no australák na výletě...

 

...též se účastnil Muffin se svojí novou paničkou Markétou...ti ale běželi, neb běhají pravidelně no a trošku to bylo vidět...:-)))

   

...pak přišla na řadu kategorie dětí a konečně mohl běžet nedočkavý Robin s jeho milovaným Ufíkem...snažili se oba moc a moc...-)))

....a protože Kuba byl už moooc unavený, neb se blížilo už poledne a odmítal běžet, dal si Robin jěště jednu trasu, ale tentokráte s Kubíčkovo Flekinkou...a též jim to šlo báječně...:-)))

...a konečně vyhodnocení...

Canicross speciál bíglové s přehledem vyhrál Muffin a my jsme děsně hrdí, že Muf si našel oblíbenou činnost, která mu ještě ke všemu jde...:-)))!!!

 

Bikejoring speciál bíglové...1.Ingi, 2.Nannuk, 3.Lysien a Lenka Hellerová...no po pravdě jsme to takhle nečekali!!!

 

Bikejoring open..5.Aussie..ani omylem jsme nestačili na bike specialisty...to byl mazec,ale zas o moc jsme nezaostali !!!

Kategorie děti...a nějakým prazvláštním způsobem se všecky zůčastněné děti umístili na 1.místě...to bylo radosti, medailičky, dárečky...paráda...všichni nadmíru spokojeni!!!

                                        

...a ještě na půjčení elektrická motorka...co víc si přát povídal Robin...:-)))

  

A závěrem??? Velké poděkování organizátorům, celému týmu, bez kterých by vůbec nebylo možné mít takto parádně připravenou akci se všemi detaily na které si jen vzpomenete...!!! A těšíme se na další ročník...:-)))

...a úplně na závěr se takto oslavovalo a zapíjelo...jak jinak takový úspěch, že..::--)))

 

Zpět na hlavní stranu